Escriu “a mà” al teu ordinador amb Pilot

La coneguda marca de bolígrafs Pilot (de la qual sóc gran fan i usuària compulsiva…) ha creat una aplicació online simpàtica que et permet poder redactar textos a l’ordinador utilitzant la teva pròpia lletra (és a dir, la lletra que fas quan escrius a mà).

Només cal anar a Pilot Handwriting, imprimir un full amb una taula que inclou un espai per a cada caràcter i omplir-lo amb la nostra cal·ligrafia (fent servir un Pilot, evidentment! 😉 ):

Un cop tenim el full completat, “pugem” la informació a l’aplicació afent-ne una foto amb la webcam, escanejant el full o fent-li una fotografia i adjuntant-la:

Llavors, desde la pàgina de Pilot Handwriting podem redactar textos ” escrits a mà” i després enviar-los per email. La idea és que els emails tornin a ser en part tan personals com eren les cartes que abans escrivíem “de puño y letra”.

Encara no ho he pogut provar, però potser millor perquè faig una lletra d’aquelles que amb prou feines l’entenc jo mateixa… És una llàstima que no t’ho puguis baixar com una tipografia i fer servir amb qualsevol aplicació! És el següent pas…

Us deixo el vídeo que explica tot el procés:

Si ho proveu, deixeu-nos un link a una imatge de la vostra “lletra a mà”! 😉

3 comentaris

Filed under curiositats, eines online

3 responses to “Escriu “a mà” al teu ordinador amb Pilot

  1. Sí que hi ha una lloc on et pots crear la tipografia amb la teva lletra.
    Funciona de la mateixa manera: et descarregues la plantilla, escrius tots els caràcters i l’escaneges. Amb això et crea un arxiu .ttf que el pots fer servir on vulguis. Està aquí:
    http://www.yourfonts.com/

  2. Núria

    Mola! Jo ho he provat, però no queda igual igual, les majúscules si, perquè quan les escrivim no les lliguem unes amb les altres, però les minúscules queden una mica raretes. I no et deixa descarregar la font, només pots fer-ho des de la web.
    Anna, provaré també aquesta que dius 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s