Facebook: Configura la informació que vols veure al canal de notícies

Des de fa uns dies, hem estat comentant entre els amics que el Facebook estava una mica mort darrerament. Ens donava la sensació que hi veiem poca informació, com si de sobte tothom se n’hagués cansat i només i quedessin 4 marques de les que publiquen massa sovint. On havien anat les fotos de festes i els enllaços interessants (o catxondos) que penjaven els nostres contactes?

imatge via we heart it

Doncs bé, al final sembla que no tothom ha decidit deixar de connectar-se tot de sobte, no s’ha passat tothom de cop a Twitter (tot i que segons com, també sembla que això hagi passat), sinó que senzillament, Facebook ha canviat la seva configuració i nosaltres sense assabentar-nos! Resulta que ara podem triar la informació de quins contactes i pàgines podem veure i que la opció per defecte (per a molts usuaris almenys) és “Amics i pàgines amb qui més interacciones”. Aaaaah! Aleeeerta! Per això falta tanta gent!

Per canviar-ho cal que aneu al final de tot del “Canal de Notícies”, hi trobareu una barra com aquesta on heu de fer click a  “Edita les opcions” (potser us costarà una mica fer-hi click perquè la pàgina es va recarregant amb més missatges, però al cap d’una estona para, no us torneu bojos!)

Llavors podreu triar quines publicacions voleu veure, limitades o totes:

També hi trobareu una llista dels contactes que heu decidit “amagar” del vostre canal de notícies (tal com vam comentar aquí que podíeu fer) i eliminar-los de la “llista negra” si els voleu tornar a veure.

Des que ho vaig canviar, torno a veure moltes més publicacions i de molta més gent… vaja, que tot torna a ser com abans: ben entretingut i amb un punt sa de voyeurisme! 😉

Més articles sobre Facebook que us poden interessar:

6 comentaris

Filed under facebook

6 responses to “Facebook: Configura la informació que vols veure al canal de notícies

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Facebook: Configura la informació que vols veure al canal de notícies | Betes i Clicks – desenredant la xarxa -- Topsy.com

  2. Utilíssim: a mi m’havia passat aquest efecte ‘desierto de peli del oeste’ amb aquelles plantes que passen donant voltes per el timeline del facebook… XDD

  3. Salvador Guinart

    Moltíssimes gràcies per la informació!!!. Feia temps que havia perdut el rastre d’amics meus. Per saber coses, havia de visitar el seu mur i desconeixia aquesta opció. Reitero el meu agraïment!!!

  4. una recomanació molt útil, ja ho he canviat perquè alguns dies em passava el mateix, s’anaven repetint els apunts dels quatre mateixos. gràcies

  5. Aquests de Facebook, sempre fent canvis sense avisar, portant els usuaris com cagalló per sèquia, i perdoneu-me l’expressió. Cada cop estic més content de Twitter.

  6. Retroenllaç: Tot sobre les noves pàgines de Facebook | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s