Facebook vs Twitter (Infogràfic)

Comença la batalla 2.0… Facebook o Twitter?

Segons aquest recull d’estadístiques (com és habitual generalment basades en estudis americans), veiem entre altres coses que:

– tant a Facebook com a Twitter hi ha més dones que homes 😉

– gairebé tanta gent coneix has sentit a parlar de Twitter com de Facebook (aquesta dada és la que em fa dubtar que sigui extrapolable a tots els països)

més usuaris de Facebook es connecten cada dia (41%) que de Twitter (27%), però més usuaris de Twitter o fan des del móbil (37%) que els de Facebook (30%)

– l’actualització de l”status a Facebook ha mort (o quasi…), només ho fa un 12%

– a nivell socioeconòmic són bastant similars però si bé a Facebook hi ha un repartiment bastant igualat de grups d’edat, a Twitter hi predominen els que tenen entre 26 i 44 anys, sembla que encara no s’ha popularitzat tant entre els més joves i els més grans.

Així que qui diríeu que guanya?

Jo personalment utilitzo tots dos habitualment i crec que cadascun té el seu ús, els seus beneficis i el seu estil. Així que em quedo amb un empat!

9 comentaris

Filed under facebook, twitter

9 responses to “Facebook vs Twitter (Infogràfic)

 1. Jo sóc molt de twitter. El Facebook el tinc per “existir”, que si no, em perdo moltes coses! Però tot privat i pels amics.

 2. Retroenllaç: Tweets that mention Facebook vs Twitter (Infogràfic) | Betes i Clicks – desenredant la xarxa -- Topsy.com

 3. Jo també soc més de twitter que de facebook. Però aquí la gent no entén gaire això del twitter i en canvi sí que fa servir el facebook. Els piuladors som vistos més aviat com snobs que res més.

 4. Jordi

  Jo acabo de començar ambTwitter. No se, pero lo dels amics de Facebook no m’acaba d’agradar, i soc dels pocs del meu cercle que encara no te FB.

 5. Laura

  Jo també sóc novata en el Twitter i després de provar les dues xarxes, haig de reconéixer que m’agrada més Twitter. Desconfio força del tema de la privacitat de Facebook , cada dos per tres estan introduint canvis i ara tinc molta gent/pàgines que no voldria, i fa mandra i no tinc temps de posar-me a eliminar… Preveig un millor futur al Twitter! Llàstima que hi tingui pocs amics encara.
  Bona reflexió Betes i Clicks!

 6. Retroenllaç: Facebook: Configura la informació que vols veure al canal de notícies | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

 7. Retroenllaç: Aquesta setmana hem llegit… sobre la història dels blogs i els diferents tipus d’usuaris d’iPhone | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

 8. Retroenllaç: Barça 2.0: segueix la plantilla a les xarxes socials | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s