Memeoirs: converteix els teus emails en un llibre de memòries

Te’n recordes de quan rebies una carta personal en els temps abans de l’email i un cop llegida la guardaves en una caixa amb les altres cartes, per a guardar-la de record? No? És cert que la tradició epistolar (i les vides de les nenes de 14 anys) han canviat bastant des que tots tenim comptes d’email. Però això no vol dir que tots els records estiguin perduts ni que hagis d’anar imprimint aquells primers emails que us vau enviar amb l’amor de la teva vida per a poder-los llegir als vostres futurs, hipotètics fills quan Gmail ja no existeixi i ens connectem a Internet només amb la ment.

.

Des de principis d’any existeix Memeoirs, una aplicació online que ens permet crear llibres ben editats a partir d’una sel·lecció dels nostres emails. En aquest moment funciona amb un compte de Gmail o de Yahoo. Només cal que facis login al teu compte des de l’aplicació (utilitzen sistemes de seguretat de manera que ells mai tenen la teva contrassenya ni guarden els teus mails):

.

Un cop a dins només has de sel·leccionar de quin període de temps són els emails que vols incloure (aquell estiu a la Índia fa 2 anys, aquella relació turmentada de 4 mesos…) de quins contactes (un o més) o fins i tot de quina carpeta (a Yahoo!) o etiqueta (a Gmail) per a filtrar-los (no quedaria molt bé que entre mig de les vostres cartes d’amor sortís un email estil “cuqui, recorda’t de comprar llet!”)

.

Veiem una previsualització de com quedaria, triem un estil per les pàgines interiors i hi podem afegir una intorducció i una dedicatòria:

.

Escollim la portada, la customitzem amb una foto i ja el tenim!

.

Els llibres costen entre uns 12 i uns 30 $ (més costos d’enviament) depenent del número de pàgines i de si volem tapes dures.

Heu pensat en fer algun llibre de Memeoirs? Quines possibilitats us venen al cap? Crec que podria ser un bon regal…

.

Altres articles que et poden interessar:

3 comentaris

Filed under eines online, Google

3 responses to “Memeoirs: converteix els teus emails en un llibre de memòries

 1. Hummm, ara vols dir que haurè de vigilar les faltes i sobre tot la sintaxi en els meus mails perque poden acabar impresos en un llibre amb tapa dura? Quina presió, no? hehehehe.

  En el meu cas, la feina per filtrar els que podrien valer la pena de la morralla que tinc a tones… massa feina per el resultat final esperat -i parlo del meu cas, que consti- 😀

 2. verushkaia

  wooooooow!!!!
  quina idea més genial!!!
  m’has fet feliç! no sabré per quin recull començar! ;p
  xxx

 3. Retroenllaç: 11 regals 2.0 per aquest Nadal | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s