Showyou: recopila i visualitza els vídeos que comparteixen els teus amics

Avui us porto una app per iparatus (iPhones, iPods i iPads), Showyou que ens permet centralitzar en un sol lloc tots els vídeos que han compartit els nostres contactes, amb una interfícies cómode i pràctica per a veure’ls en el moment més adient.

.

Per començar només cal que la instal·lem (és gratuïta) i la connectem a les xarxes socials que utilitzem. Per ara podem escollir entre algunes de les més habituals (Twitter, Facebook), les especialitzades en vídeo (YouTube i Vimeo) i d’altres més específiques (Tumblr i Vodpod).

.

Un cop fet, ens generarà un “feed” amb tots els vídeos que els nostres amics hagin compartit a les xarxes socials (fins i tot, i això em sembla molt potent, vídeos que estan incloso en els enllaços que han compartit, fins i tot si l’enllaç no és només un vídeo). A l’iPad a més a més, tenim una visualització en forma de “graella” que ens permet anar navegant entre els vídeos de manera molt cómoda (intuïtiva, immersiva, etc…).

.

Un altre detall interessant és que genera una sel·lecció dels vídeos més populars entre els usuaris, de manera que encara que els teus amics no siguin gaire generosos compartint, sempre tens un munt de contingut per entretenir-te.

Per a cada vídeo podem veure els comentaris que hi han deixat els altres usuaris i deixar-hi els nostres, o compartir-ho directament a les xarxes socials, des de la mateixa aplicació.

Per acabar, des de fa poc, també té una funció per guardar els vídeos per “veure més tard”, molt i molt útil, ja que sovint no és el moment (a la feina, sense auriculars, sense temps…) i hi ha moments en que no hi ha res millor que dedicar una estona a veure tots els vídeos de gent caiguent, fent burrades o gossets moníssim que corren per la xarxa (per exemple, un diumenge a la tarda…)

Us deixo aquí un vídeo explicatiu sobre l’aplicació:

 

Altres enllaços si us agraden els vídeos:

3 comentaris

Filed under apps

3 responses to “Showyou: recopila i visualitza els vídeos que comparteixen els teus amics

  1. Retroenllaç: Aquesta setmana hem llegit… sobre 3D per a iPhone, com reformar la constitució via Facebook i Angry Birds en la vida real | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

  2. Retroenllaç: Aquesta setmana hem llegit… sobre Google+, el futur dels supermercats i la caiguda de MySpace | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

  3. Retroenllaç: Edita i afegeix efectes als teus vídeos de YouTube | Betes i Clicks – desenredant la xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s