Aquesta setmana hem llegit… sobre Google+, el futur dels supermercats i la caiguda de MySpace

Bon divendres! Aprofiteu el cap de setmana per descansar que dilluns comença el 1er curset d’estiu de Betes i Clicks i us vull a tots ben desperts!

Aquesta setmana hem llegit…

.

…un article en profunditat molt interessant sobre el triomf i el descens a l’oblit de la xarxa social MySpace. Qui sap si en 5 anys estarem llegint el mateix sobre una de les “grans” d’ara?

.

…aquest mapa de l’ús de les xarxes socials al món, interessant per què no només indica el nombre d’usuaris per país sino que els classifica per tipus d’us i com d’actius són. Feu click a la imatge per veure-ho més en detall:

.

…que el President Obama segueix amb les seves iniciatives 2.0 i, després d’haver-ne fet una per Facebook a l’Abril, aquest 6 de Juliol farà la primera sessió de preguntes de ciutadans via Twitter. Aquesta és la web de la iniciativa des d’on es poden enviar preguntes amb el hashtag #askobama i el dia de la sessió es podran seguir en directe les respostes.

.

…evidentment hem llegit molt sobre Google+ (tot i que encara no l’he provat). En farem un article quan arribi el moment i hi siguem tots, però per ara us recomano uns quants articles per saber com és i les primeres impressions dels que l’han provat: el de geeks.cat en català, aquest en anglès que té molts vídeos explicatius i aquest altre, amb imatges de detalls de cada funcionalitat. Aquest és un dels vídeos de presentació:

.

…per acabar, un vídeo de com la tecnologia móbil canviará la manera en què fem la compra, de fet, això ja és una realitat a Korea del Sud. Fascinant, i molt pràctic!

.

…i el punt d’humor “geek”, com fer meditació estil 2.0 😉

Passeu-ho bé! 😉

Altres articles interessants:

1 comentari

Filed under resums setmanals

One response to “Aquesta setmana hem llegit… sobre Google+, el futur dels supermercats i la caiguda de MySpace

  1. La info sobre el google+ m’anirà de fàbula perque he rebut una invitació (que he acceptat, es clar!!) però encara no sé gaire de que va XDDD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s