Aquesta setmana hem llegit… sobre discos que són apps, cercles de Google + i l’amor en temps de Twitter

Aquesta setmana hem llegit…

…un fragment disponible online d’un llibre titulat “I’m Feeling Lucky: The Confessions of Google Employee Number 59”, escrit pel primer Brand Manager de Google i que és una interessant perspectiva de la història i del dia a dia d’una de les empreses tecnològiques més fascinants.

.

…sobre un projecte artístic curiosament retro: envia un email a l’adreça de Snail Mail My Email i un grup de voluntaris s’encarregarà d’escriure’l a mà (de puño i letra que en deien) i enviar-lo a la persona que vulguis.

.

…un article interessant (i força divertit) del The Guardian que reflexiona sobre com han canviat les relacions sentimentals en la època 2.0: L’amor en el temps de Twitter

.

…la cantant Björk (la música de la qual per cert, m’encanta…) segueix trencant els límits de l’art, la cultura i la tecnologia amb el seu nou projecte: un disc distribuït en forma d’app per iPhone i iPad. Des de l’aplicació pots escollir les cançons a descarregar i cadascuna ve acompanyada de jocs, partitures, notes i una experiència visual gràfica diferent. L’àlbum es diu Biophilia i el podeu descarregar aquí.

.

…la història curiosa de la setmana: a Xina han construït Apple Stores completament falses però completament idèntiques a les reals. Increíble… no queda clar si tots els productes que hi venen són també falsificacions però realment, entenc que puguin arribar a confondre!

.

…l’infogràfic/acudit de la setmana: “21 cercles de Google+ realment útils” 😉

.

…i per acabar, aquest article a fons sobre el creador de Spotify, coincidint amb l’entrada de l’empresa als Estats Units, la prova de foc per al model de negoci de l’empresa de música del moment. Totalment recomanable, no us el perdeu!

Bon cap de setmana

1 comentari

Filed under resums setmanals

One response to “Aquesta setmana hem llegit… sobre discos que són apps, cercles de Google + i l’amor en temps de Twitter

  1. He rigut molt amb els cercles. Veig que soc un tipus massa seriós comparant amb els que m’he fet jo 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s